Jessica

Ekman

Söndag

Publicerad 2017-10-29 17:37:13 i Allmänt,

Hej!
 
Som sagt i onsdags var jag i Sickla och shoppade och jag kom hem med det här:
2 par skor, ett paraply, en smink-pennvässare, ett färgat lypsyl, reflexer (till mig och Erik), strumpbyxor och så köpte jag en till liten grej till Erik nämligen Cozy Socks från Cubus. Jag har ju köpt 3 par till mig själv men Erik tar mina hela tiden så nu har jag köpt ett par egna till honom :D På kvällen var han på AW och jag hade som vanlig ordning då svårt att sova så jag stannade uppe tills han kom hem och slog in adventskalender-paket till Hella. Då hade jag typ 15 st, nu har jag köpt alla (och slog precis in resten). 
 
I torsdags så gymmade jag, vi handlade på Ö&B, vi köpte hem mat från Tacobar, vi fick matleverans och så duschade jag och brun utan solade. I fredags körde jag 30 min intensivträning hemma innan jobbet och sen tog jag en dusch, åt mysig frukost, fixade mig och städade undan och sen åkte jag till jobbet. Det var Idas sista dag så vi hade bubbellunch och så gick vi på AW. Igår efter frukosten så åkte jag med Erik på hans ärenden. Jag gjorde lax, potatis, romsås och sparris till lunch. Sen fixade vi oss och åkte hem till Moa och Brian och tog några glas innan vi tog en taxi till Sue Ellen och mötte upp ca 20 pers för middag för att fira Frida. Mycket härlig kväll! 
 
Idag gjorde jag en smoothie på babyspenat, fryst avokado och mango, ingefära, citron och vatten. Den är så god och så nyttig! Tog den med en knäckemacka och kaffe framför Nyhetsmorgon. Sen körde jag 30 min intensivträning och gick ut på en 5 km promenad. Till lunch gjorde jag kyckling i kokosmjölk och kryddor med riven blomkål (istället för ris, passar mig utmärkt då jag inte ens gillar ris så mycket så kan ja byta ut de mot något mycket mer kalorifattigt) och så åt ja en liten avokado till. Sen har jag som sagt slagit in paket, jag har tvättat mina sminkborstar, tvättat och diskat och nu håller jag på och gör grönkålchips. 
 
Ha en fortsatt härlig söndag!  

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela