Jessica

Ekman

Veckan som gått

Publicerad 2017-11-11 17:39:37 i Allmänt,

Hej!
 
Vi var ju som sagt i Uppsala i söndags. Då firade vi Jennies födelsedag. Innan så tog jag en promenad, det är så skönt att vara ute när det är ljust. I måndags tränade jag innan jobbet och sen på eftermiddagen träffade jag Emelie på Vapiano och åt middag. Så mysigt. I tisdags och onsdags efter jobbet så gymmade jag och sen kraschade jag i soffan framför Stranger Things hela kvällen samt städade lite.
 
I torsdags tränade jag innan jobbet och sen träffade jag Hanna och vi drog till Nybrogatan 38 och tog ett glas bubbel. Vi fick in supergott bröd innan maten och så beställde vi olika smårätter som vi delade på med passande vin till. Det var gott, prisvärt och bra service! Vi avslutade med ett glas på Grodan och det blev egentligen liite för sent för en vardag men det var det värt. 
 
Igår var det min avdelning som ansvarade för frukost på jobbet så vi ordnade valnötsbröd med goda tillbehör, smoothie och grekisk yoghurt med honung och crunch. Efter jobbet så hämtade Erik mig och vi spontanade badminton. Det var kul trots att jag förlorade nästan varje match. Sen kollade vi på Idol. 
 
Idag gjorde Erik mysfrukost till oss och vi kollade på Nyhetsmorgon ett tag. Sen åkte vi och köpte egengjord adventskalender till Nathalie som de två bestämt att de ska ge varandra i år. När vi kom hem så gjorde jag pulled pork hamburgare, det var väldigt gott och jag är fortfarande väldigt mätt så det blir nog bara något väldigt litet till middag. Jag håller på att fixa med alla tusentals bilder som man tagit genom åren och lägger de på ett och samma ställe och har lite att pyssla med där så jag ska fortsätta så mycket jag orkar ikväll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela