Jessica

Ekman

Alice babyshower

Publicerad 2017-11-05 06:42:43 i Allmänt,

God morgon! 


I torsdags så fortsatte jag med fix här hemma och dammsög och så vidare. Mot kvällen började jag och Erik kolla på Stranger Things. Den är väldigt bra och stark på ett sätt men nu är vi inne på 4:e avsnittet och jag känner att något mer måste börja hända. 

I fredags hade jag halvdag. Så jag åkte till Sickla och mötte upp Erik, kollade in hans nya kontor och sen köpte jag presenter och träningskläder. När vi kom hem gick jag direkt ut på en promenad och sen kände jag att jag behövde stretcha ut kroppen för jag har rätt ont i min svank. Jag lagade texmexsallad till middag och det var väldigt gott! Jag bakade fröknäcke inför Alice babyshower, sen kollade vi på hockey, Idol och serien. 

Igår vaknade jag runt 6 så jag började dagen med ett träningspass hemma och sen gjorde jag mig i ordning och åkte och mötte Sara och Jossan och åkte hem till Alice för att ordna inför babyshowern. De andra tjejerna trillade in tidigare också för att hjälpa till och sen kom Alice efter någon timme. Vi skålade i bubbel och åt en supergod brunch! Alice fick så fina presenter. Sen körde vi gravid/barn/Alice-frågesport. 

Så tråkigt att jag inte "får" äta onyttigt på ca 3 v till för jag hade verkligen velat smaka allt!
Alla fick gissa födelsedatum, tid, längd och vikt

Idag vaknade jag vid 6 igen och jag tänkte väl börja med att äta lite frukost nu, ska till Uppsala i eftermiddag men jag får se vad jag gör fram tills dess. 


Puss! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela