Jessica

Ekman

Schweiz

Publicerad 2017-03-27 22:41:03 i Allmänt,

Hej! 


Flygresan gick helt ok igår trots liite hinder på vägen men jag träffade på min älskade lilla Mosing vid min gate innan jag hoppade på flyget så det var mysigt. Kom fram halft förvirrad till Zürich och letade mig till ett tåg som tog mig snabbt till Oerlikon där mitt hotell ligger. De ligger ett stenkast från tåget också så det är superbra. En station från City och det tar mig ca 10 min med tåget till kontoret. 

Jag checkade in och bara kom till ro innan jag somnade vid 22.30. Dock sov jag piss inatt och hoppas på bättre sömn nu. Men efter en bra hotellfrukost så tog jag mig till kontoret och mötte upp alla och så hade vi olika lektioner mellan 9-18. Är väldigt roligt att träffa alla från huvudkontoret som man har hört om eller mailat med. De andra som är här på utbildningen som jag är från Polen, Tyskland, Canada, USA, Frankrike och Vietnam. 

Efter sista lektionen åkte jag och en tjej till vår station (vi är 4 som bor på de här hotellet) och vi åt middag tillsammans på ett ställe i närheten. Annars så har jag handlat lite och tagit ett bad. Nu är ju planen att sova men jag är så sjukt uppe i varv och har fruktansvärd huvudvärk så vi får se hur det går. 

Puss!

Lite delar av mitt hotellrum 😊

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela