Jessica

Ekman

Första dagarna på Gotland

Publicerad 2017-07-31 11:27:33 i Allmänt,

Hej! 


Vi åkte till Gotland på onsdagskvällen och när vi kom fram så bäddade vi bara och gick och la oss. Dagen efter fyllde Erik år så jag började med att sjunga för honom och han fick presenter. Det var en auto park time 4 (automatisk P-skiva), fyra böcker av Alexander Bard samt så hade han fått presentkort på DIF-butiken tidigare av mig som han köpte en matchtröja för. Sen gick vi ned och åt frukost med hans föräldrar, drog till gymmet i nästan 2 h, åt sushi och sen hem för att göra sig i ordning och in till stan igen och åt sen middag på Eden. 

I fredags så kom familjen Bartoft till oss på lunch och fika. Det övergick till att en flaska bubbel öppnades och sen var det igång. Vi beslutade oss för att Hella skulle sova hos oss och vi fick mer feeling så samtidigt som Micke och barnen åkte hem så fick jag och Hella skjuts till Tofta och hängde på after beachen. Sen hämtade Erik oss och vi åkte hem, åt plock, spelade spel och hade det härligt. 

På lördagen började vi tre med en timmes promenad och sen gjorde vi oss iordning, drog in till Visby och åt lunch och tog en glass i hamnen. Sen köpte vi lite smågrejer och åkte hem till Anneli där också familjen Bartoft bor. Vi hade det väldigt härligt. Lekte med barnen, grillade, åt saffranspannkaka som Anneli lagat med mera. 

Igår låg jag ute och solade en stund tills det blev molnigt. Så jag beslutade mig istället för att joina Erik och då handlade vi presenter till hans familj, och jag fick med mig två böcker, och så hämtade vi upp mat som de beställt. Så åkte vi hem till Emma med familj i Tofta och började med fika, så lekte vi med barnen och mös med missarna. Sen så åt vi den goda maten och drack några glas. Väldigt trevligt! 

Puss! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela