Jessica

Ekman

Onsdag

Publicerad 2017-12-06 07:24:46 i Allmänt,

Hej,
 
Nu har jag ju bara skrivit om Rom så nu skriver jag om den senaste veckan. Förra måndagen jobbade jag, vi handlade och städade. På tisdagen efter jobbet så fixade jag med fotoalbumet och så kollade jag på Vampire Diaries. I onsdags så var jag hos en dietist angående min mage och fick en lång jäkla lista på saker jag inte ska äta under två veckor. Det är inte lätt må jag säga. Jag åkte och jobbade och fixade mina naglar efter.
 
I torsdags började en stressig period på jobbet. Det är en del skit som har hänt så jag har haft det lite tufft nu. Efter jobbet så åkte jag till Sickla igen och julhandlade. Så alla paket förutom ett är klara, jätteskönt. Jag köpte även en tröja till mig. I fredags var det återigen en stressig jobbdag och efter så handlade vi, åt middag och jag kollade på Idol. Final på fredag och jag vill självklart att Hanna ska vinna!
 
I lördags var jag hos Hanna och julbakade med henne och Moa. Det var supermysigt och kul att baka men det var tråkigt att jag inte kunde äta något av det. Men Erik har lovat mig att inte äta upp alla kolor så jag får smaka om 1 1/2 v. Sen har jag fryst in massa lussebullar också som vi bakade. Vi korkade upp lite vin och så drog vi hem till Sarah i Täby och firade henne och Malin. 
 
I söndags så storstädade jag och Erik. Förutom disk, tvätt, plock och dammsugning så rensade vi städskåpet och har gjort i ordning, jag rensade en byrålåda, fixade garderoben, rensade skafferi, kyl och frys och så var vi på tippen och slängde en del saker, vi handlade på ÖB, julpyntade och så beställde jag hem mat från Mat.se. Skönt att fixa allt innan det nya året. 
 
I måndags jobbade jag och fixade med fotona när jag kom hem. Det tar extremt mycket tid och det är svårt att hinna under vardagarna mer än 1-2 h per gång. Igår efter jobbet var vi i Haninge och jag köpte en nyårsklänning (dock ska vi ju bara va på landet så jag vet inte om det behövdes en sån glittrig sak hehe) Sen beställde jag hem 2 tröjor i en butik och så köpte jag en kjol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela