Jessica

Ekman

En måndag på Teneriffa

Publicerad 2016-10-31 10:45:06 i Allmänt,

I lördags blev det middag på La Tosca. Vi har ätit risotto där en gång tidigare men senast blev det en god kötträtt på en salladsbädd och parmesan. Vi avslutade med deras fantastiska caramel cheescake på altanen (Erik glömde laktostabletterna).

Igår hyrde vi en solbädd på stranden och då fick vi inkluderad lunch. Var jätteskönt att ligga på den hela dagen trots att det var rätt molnigt väder. På kvällen gick vi förbi ett köpcentrum här i närheten och gick i de finare områdena som var så otroligt mysigt att strosa runt vid. Vi avslutade med en tapasmiddag nära hotellet och sen satt vi ute och spelade Uno.

Nu har vi ätit frukost, det blev macka, flingor, frukt och omelett. Erik är ute på en promenad. Jag hade gärna följt med men jag har skavsår mellan benen, typisk utlandsproblem, så jag stannande hemma. Han är snart tillbaka och då blir det stranden. Lite molnigt idag med tyvärr.. men trots lite moln och en dags regn så är ja ändå väldigt glad att vi åkte nu och inte senare för de ska regna fr.o.m. torsdag och flera dagar framåt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela