Jessica

Ekman

Vilken vecka!

Publicerad 2016-08-29 20:46:45 i Allmänt,

Herregud. Är helt slut från förra veckan haha. Var som sagt på kick-off i Göteborg tors-fre. Var så jävla roligt! Började med lunch när vi kom fram, sen allmöte och därefter teambuilding (inte det roligaste jag vet men hade en skön grupp och alkoholen kom in vid 16). Sen hade vi "egentid" i två timmar och då satt vi damer och kollade när grabbarna körde volleyboll medans vi sipprade på vin. Sen fixade vi oss snabbt och därefter blev det middag följt av liveband, kareoke och en del dans och bus.

Dagen efter (efter 4 h sömn) missade jag frukosten och sen hade vi mindre möten och därefter lunch innan de va dags att åka hem igen. På kvällen köpte Erik med pizza hem och jag dog i soffan.

I lördags var det dags för Bubbles & Brunch! Så jag mötte upp en hel drös med damer och drog till Bergmans och drack mängder av champagne och shots mellan 13-18 och dansade sönder mig. Jäävligt kul var det. Efteråt mötte jag upp Erik som hade varit på match med grabbarna och vi alla hängde på Pettas pub i Gamla Stan och sen drog vi och åt nachos och drack margaritas i närheten.

Igår kom Moa och Brian hem till oss. Vi har alltid så kul ihop, älskar att umgås med dem! Vid 16 åkte vi hem till Sandra och Pontus i Mörby och hade myskväll med hämtmat och snacks med alla Kårsta-tjejer + våra män.

Idag var det jobb och jag har extremt mycket att göra denna vecka igen. Usch. Men till något roligt - Jimi ska börja jobba hos mig! Han var inne idag och träffade chefen och vi två gick och tog en lunch tillsammans. Så mysigt! Nu har jag och Erki bara en myskväll här hemma. Håller på och kollar på resor men det är fan det tråkigaste jag vet!! Får huvudvärk!

Mitt egna hotellrum i GBG
Redo för Bubbles!
Våra drinkbord🍾❤️
Hittade en hockeypuck! Tyvärr kunde vi inte gå på matchen
Så ful när han fastnar i tvätt-position😅
Till myskvällen igår

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela