Jessica

Ekman

En väldigt bra helg

Publicerad 2016-04-30 21:39:28 i Allmänt,

Igår kom Sara, Jossan och Alice hem till mig på middag. Vi drack rosé och åt plock. Var så mysigt och roligt! Vi började med en drink på min uteplats i solen och sen satt vi och avnjöt massa god mat. Hade livliga diskussioner och lekte en rolig lek! 
Idag har varit väldigt lugn. Halft bakis och börjar bli sjuk hehe. Erik däremot har varit väldigt effektiv, handlat två gånger, tagit hand om en översvämning i duschen som jag orsakade hehe och byggt/lagat en myggnätsdörr. Tagit hand om all disk från gårdagen och fixat all mat. Har jag nämt att jag gillar honom väldigt mycket? 

Han köpte hem min nyfunna favoritsushi! 

Vi började med att han tvingade ut mig till en mysfrukost på uteplatsen i solen. Sen kom allt emellan och jag passade på att opponera på fyra arbeten som ska redovisas på måndag. Sen tvingade han ut mig igen i solen och ja la mig i soffan och han hårpillade mig samtidigt som vi solade och lyssnade på mysmusik. Jag tror att just den stunden kan ha varit min absoluta bästa på extremt länge. 

Valborg är alltså väldigt lugn för oss i år. Jag tror det var evigheter sen vi inte gjorde nånting socialt på en "storhelg", jag vet inte ens om det faktiskt har hänt tidigare. Känns lite busigt på nåt sätt, som att man skolkar från något. Haha så spännande är våra liv liksom. Nu blir det skräckfilm! 

Hoppas ni har en fantastisk kväll! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela