Jessica

Ekman

Jävligt bra helg <3

Publicerad 2015-03-29 17:36:29 i Allmänt,

Igår åkte jag in till stan och träffade Erik, vi åkte och hängde ett tag med hans polare på en pub och sen drog vi vidare i jakt på en resturang. Lättare sagt än gjort må jag säga, jag var sjukt sugen på taco och hade spanat in en resturang i stan (som vi tydligen är bekanta med ägaren till såg vi) men det var fullbokat där så vi drog vidare till två resturanger till med väntetid på över en timme och det orkar vi inte så vi drog till Gamla Stan och åt på Movitz. Har varit där tidagare, väldigt mysigt ställe. Vi delade först på en asgod skaldjursförrätt och sen tog jag en pasta med oxfilé och gorgonzola, väldigt god! Därefter åkte vi hem och åt snask framför nya Beck-filmen, båda däckade i soffan och jag vaknade upp vid 3 inatt och då gick vi och la oss i sängen istället. 
 
Farligt att lämna in mobilen i baren på laddning haha, svarade i telefonen gjorde han tydligen också
Kärleken på mysig resturang
Imorse vaknade jag upp med svullna läppar, mina läppar är ju väldigt små och det kanske mest är jag som tänker på de men blev sjukt rädd haha, började skaka, må illa och grät en liten skvätt också, jag är så känslig. Jag tycker de ser ut som att jag har en snus i och att ena sidan är större än den andra, men det har lagt sig lite nu, eller så har jag bara blivit van haha. Vet inte om de beror på xlipsen jag köpte.. Vore ju great om det var jämt på båda sidorna och blir större på underläppen också haha, inte så att de ser ut som jag fått en käftsmäll liksom. 
 
Annars idag har jag åkt runt och sökt jobb, hela 15 st faktiskt, på både matbutiker och klädbutiker. Handlade lite på vägen hem och ska strax äta middag med Erki. Vill bara tacka min lilla sötnos också här för han har verkligen varit guld dem senaste veckorna, kommit hem med blommor flera gånger, bjudit ut mig på middagar och kört runt mig nu idag <3 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela