Jessica

Ekman

Sista sommardagen

Publicerad 2015-08-31 11:37:00 i Allmänt,

Hei
 
I lördags var jag på kräftskiva hos pappa, det var askul! Vi åt väldigt gott, jag mamma och pappa delade på ett paket turkiska frysta jumbo och sen svenska färska. Vi sjöng snapsvisor, gjorde femkamp med skjuta gevär, kasta stövel, flyga pappersplan, kasta boll i hink och springa med sked och potatis. Sen åt vi jättegod efterrätt, jag tog blåbärspaj med vaniljsås. Vi drack cannabis-absint och pappa blandade martinis. Sen dansade vi lite och satt ute och kedjerökte halva natten. 
Jag sov hos mamma så efter frukosten åkte jag hem, jag och Erik åt snabblunch och sen mös resten av dagen, åkte och köpte hämtmat och kollade på en helt ok Will Smith film som hette Focus. En perfekt söndag helt enkelt. 
 
Idag är det sista sommardagen, nu börjar alltså hösten på riktigt, dock kändes det som att så fort vi kom hem var det ruggigare ute, framförallt när skolan börja, ingen kom i kjol eller klänning utan alla har redan börjat klä sig så höstigt. Jag kommer ha kvar sommarskorna ett tag till innan dem åker in i förrådet, brukar ju ändå vilja ha ballerina och så september ut iaf. Sen kommer jag få väldigt mycket mer plats i skoförrådet, ska bli skönt. 
 
Puss puss 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela