Jessica

Ekman

Prag del 1

Publicerad 2014-04-28 11:53:17 i Allmänt,

Hej!
 
Nu är jag åter i Sverige. Är sjuukt seg efter denna helg, det är ju tur att jag är ledig idag. Vi åkte iaf i torsdags och jag och Rickard möttes på pendeltåget i Solna men det var väldigt mycket förseningar så vi hoppade av i Helenelund och tog en taxi med två andra till Arlanda. Vi var skitstressade och sen får vi veta att vårt flyg är 1 1/2 h försenat. Vi åt lunch och sen hoppade vi på flyget mot Prag. När vi kom fram så hämtade vi ut våra väskor och så åkte vi kommunalt till hotellet. Tänkte att vi skulle börja turista på en gång. Det gick smidigt och bra och hotellet låg väldigt centralt och var väldigt fräscht. När vi hade landat lite så fixade vi oss och gick och hämtade ut biljetter till en teater som vi skulle på dagen efter och sen hittade vi en jättemysig resturang som var i en källarlokal. Maten var inte på topp på det stället tyckte jag men dem andra älskade det. Jag drack iaf frisco som var gott och så tog jag och pappa en varsin absint, fy faaan vad det är starkt, kändes som hela munnen och näsan frätes sönder (ändå tog man några till under resan) Maten och drickan var iaf jättebillig, middag för fem personer och dricka (11 st) kostade under 500 kr. Efter maten så gick vi på sexmuseum, vi var på ganska många museum på den här resan och dem flesta var inte så dyra ca 50 kr men dem var muppiga och väldigt små, dock var just sexmuseet ganska stort. Det var massa dildosar och maskiner överallt, piercingar, den första trekantsporrfilmen som är bevarad i en biograf för nio personer, fula kläder m.m. Efteråt så gick vi på ett ställe brevid och drack en del, blev väldigt mycket shottar och groggar för min del då dem inte hade så mycket alkoläsk i Prag. Denna kväll blev inte så sen och vi avslutade den med glass (hasselnötssmak för min del, sååå gott) Vi har skrattat så sjuuukt mycket denna resa. Alla har verkligen fulat sig och sagt fel saker och så hela tiden. 
Innan vi åkte 
När vi precis hade kommit fram
Turistade
<3 Absint! 
Sexmuseum 
 
Detta var torsdagen och för att inläggen inte ska bli för långa så delar jag upp dem i flera inlägg, först kommer mina bilder från samtliga dagar och sen när jag har fått tag på dem andra så lägger jag upp dem med. Jag tänkte ju en del gånger att "nu fotar Hella så då plockar jag inte upp min kamera" så bilder från vissa saker har ju bara hon och då kommer det senare. Måste bara säga att Prag är en extremt fin stad, jag hade lite fördomar om att allt skulle va en betongklump men det var jättefina byggnader m.m. Människorna var jättetrevliga och vädret var på topp (regnskur då och då men vi hade tur för vi trodde det skulle regna hela helgen) 
 
Igår kom jag hem sent och då mös jag med katterna och med sötnosen. Jag är så jäkla virrig och jag har typ ett svagt minne från att jag kan ha gått upp igårkväll när vi sov och åt lite jordnötssmör, alltså inte normalt och jag vet inte om det är helt sant?! Idag sa jag att jag skulle sova till 12 MINST men vid 10 så kunde jag verkligen inte sova längre. Nu har jag ätit frukost och hur kul jag än har haft det i helgen så är det liite skönt att bara va med mig själv och inte höra någon prata :P Vid fem kommer Erik hem och ska packa och vi ska äta middag ihop för sen måste han till båten och åka till Gotland, så han kommer ju hem på torsdag igen. 
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela