Jessica

Ekman

En kall söndag

Publicerad 2013-09-29 20:22:11 i Allmänt,

Hallå!
 
Tänkte bara först säga att Alma och den andra katten bråkar verkligen fortfarande, det har dock minskats lite grann på nätterna men vet inte om det beror på gardinerna eller om grannen håller sin katt inne. Och en till kattuppdatering, ättika tror jag faktiskt har minskat lukten av kattkisset i sängen fastän det känns ju fortfarande och nu stinker det ju ättika istället, men det är ju bättre iaf.
 
Sen tänkte jag skriva om igår, lördag. Jag och Erik fixade massa hemma och åkte iväg och handlade och hit och dit och sen så kom våra gäster vid 3, vi fikade och hade det trevligt. Mormor och Rickard fick äntligen se katterna och alla fick se vårt nya fina hem. Jag fick även presenter, jag vart så glad, precis det jag önskade mig och lite till.
Och jag fick även presentkort på Claes Olsson <3
 
Hella, Hanna och Erik stannade kvar på sushimiddag och vi drack lite och spelade ett roligt snusk-rit-spel. Sen drog vi in till stan och drack drinkar på ett ställe. Jätteskön kväll.
Drack den godaste mango daqurin igår! Suverään!! :)
 
Idag åkte jag och min babe till Täby och kollade in nya delen, alltså det har blivit så jäkla fräsch där, helt impad! Jag köpte två halsdukar (orkar inte fota så slänger upp bilder från hemsidan) och ett litet glas. Hade lite tidspress för Erik skulle köra innebandy vid 3 så jag ska åka dit någon annan dag snart igen. När vi kom hem så har vi ätit middag och ska snart kolla film, så lyxigt att jag är ledig imorgon också och då får jag besök :D
Lite tråkig som vanligt att jag köper samma sak i olika färger haha men dem där var så bekväma, snygga och billiga!!! :):)
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela