Jessica

Ekman

Gotland part 1

Publicerad 2013-03-31 12:06:38 i Allmänt,

Hej!
 
Är på Gotland nu, jätteskönt är det. Känns självklart lite konstigt att det inte är 20 + och strålande sol men det är lite charmen med att hänga här nu, när man går inomhus med en poncho och tofflor. Dock känns det inte hittills som man har hunnit slappa och tagit det lugnt trots att det är en avslappningskänsla i kroppen. I torsdags när vi kom hit så kom vi hit på natten och bara sov.
 
På fredagen så tog jag och Erik en promenad och fixade oss och åkte in till Visby tillsammans med Emma och Kristin och vi började med några glas på Munken och sen åt vi sen middag på Surfers och den maten var verkligen hur god som helst. Jag och Erik delade på maten och man får in flera små rätter så vi tog in räkbollar, vårrullar, revbenspjäll, fisk och kött. Sen tog jag in en drink till "efterrätt" som var gjord på bl.a. dagens frukt och den var så syrlig och söt och helt underbar. Efter det så tog vi ett glas på Masters och sen fortsatte och avslutade vi kvällen på Munken.
 
I lördags så åkte vi in till Visby och åt galletter på Strykjärnet tillsammans med Eriks familj och det var gudomligt det med. Jag hade aldrig ätit det tidigare, det är som en pannkaksbotten/pizzabotten som man väljer fyllning på och jag tog skagenröra, rom, rödlök, citron och ruccola. Det låter ju helt fel om man inte har ätit det tidigare men det rekommenderas starkt, jag skulle vilja äta där flera veckor i rad och testa HELA deras meny med massa olika goda fyllningar. Efter detta så betade vi av massa klädaffärer men jag fick inte med mig så mycket, det blev två t-shirtar och en sjal, men det var väl lika bra för plånboken. Efter detta så åkte vi hem och sov en stund innan middagen och sen bjöds det på påskmiddag tillsammans med Eriks familj. På kvällen så kom Jakob och Lukas över som är Eriks landet-kompisar, dem satt här och bärsade till 3 på natten.
 
Idag är det söndag och nu tar vi det äntligen lite lugnt, men snart blir det ändring på det också, fortsättning följer.. :)
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela