Jessica

Ekman

Nathalie 5 år idag

Publicerad 2013-02-28 21:52:44 i Allmänt,

Hej!
 
Igår så hängde jag en stund hemma hos Agnes innan jag drog till stan och väl inne i stan så fixade jag mitt halsband som hann gå sönder på 2 dagar och sen så köpte jag (underbara) toffsar på Lindex och passade även på att "shoppa" strumpor. Sen så träffade jag Lisa och Jenny för att köpa biljetter till Lisas studentskiva och sen så kom mamma in till stan för jag hade ju helt glömt bort att hon skulle va med på min och Hellas dejt. Trevligt var det, vi shoppade ett par skor till mig och sen så kom Hella in och då shoppade vi presenter till Nathalie då hon fyller 5 idag men jag ska fira henne på lördag. När all Nathalie-shopping var klart så gick vi till en köttresturang och åt självklart kött!! Efter det så köpte vi godis och gick och såg Små Citroner Gula. Den var mysig, jag kommer ihåg att jag ÄLSKADE boken men jag hade helt glömt bort hur handlingen ens var och påmindes inte alls om det i filmen heller men bra var den så se den :)
Mina skor, för det första så ger bilden inte rättvisa men för det andra så är det inga speciellt snygga skor heller, mest bekväma och "snyggare" att ha under vintern istället för vinterkängorna men minst lika bekväma :)
 
Idag har jag jobbat och när jag kom hem så har jag bara kollat på Gossip Girl. Nu måste jag städa och fixa mig lite inför imorgon för då blir det AW.
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela