Jessica

Ekman

Golden Hits

Publicerad 2013-08-31 14:16:36 i Allmänt,

Heej
 
Igår så var det bokklubbsträff hemma hos Hella, jag kom dit i förväg och hjälpte till lite grann. Vi var tyvärr bara hälften av gruppen där pga sjukdomar, flytt och annat tråkigt men det var kul ändå! Vi hade läst boken Bättre Tillsammans och jag hade ynka 50 sidor kvar att läsa som jag inte hann så det sög ju men ska läsa klart boken inom kort.
 
Maten var supergod, det bjöds på massa gudomliga smårätter och avslutades med en underbar efterrätt som var chokladmousse. Vi hade det skoj men tiden gick så snabbt, det slutade med att jag, Hella och Sandra åkte in till stan och träffade deras kompis Marika och drog till Golden Hits.
 
Jag trodde ju aldrig att lilla jag skulle komma in där för jag trodde dem var stenhårda med åldern men jag behövde inte ens legga, stört. Stället var helt okej men jag kanske inte skulle prioritera att gå dit igen. Men dem hade tre dansgolv med olika musikstilar, kareoke och helt okej folk. Dock blev jag typ aldrig riktigt full igår, som man hade hoppats på, jag har ju inte rökt på 2 1/2 vecka och igår var ju min största utmaning- som jag klarade för jag rökte ju inte *så jävla stolt* men dock måste det påverkat att jag inte blev så full, för i vanliga fall hade jag blivit KANON full på det jag drack hos Hella, typ 6 cider, 2 glas mousserat och ca 4 shottar och sen fortsatte jag dricka i stan men neej full blev jag icke.
 
Skönt på ett sätt också för jag var ju helt klar i huvudet när jag åkte hem och det händer ju typ aldrig, jag spydde inte (haha) och idag vaknade jag upp och kände mig fräsch liksom. Stört men bra. Kvällen var kul och jag mådde som sagt bra när jag vaknade, som för övrigt var 4 timmar efter att jag hade kommit hem så slut lär jag va ikväll i och med att vi har vart hos veterinären och klippt klorna på missarna och nu packar vi innan flyttbilen kommer. Vi har precis ätit lunch och nu klunkar jag i en Red Bull för att piggna till.
Pix från igår:
Pix från idag:
 
Nu ska jag inte lata mig längre, flytt pågår!
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela