Jessica

Ekman

I´m Back!(?)

Publicerad 2012-08-30 11:33:06 i Allmänt,

Hej!
 
Det var ett tag sen nu, ser att ni fortfarande har hopp för mig i och med att jag har ett par besökare om dagen ;) Vad fint av er :) Senaste tiden har varit hm, rolig, tråkig, bra och dålig. Jag har bl.a. varit hemma hos Hella på poker kväll, vann tyvärr inte, jag har varit hos pappa på grillkväll, jag har varit på klassfest, jag har varit på Galway´s, jag har varit på bio, jag har varit ute och ätit, jag har inte kvar mitt jobb längre, jag har varit på arbetsintervjuer, jag har varit på picknick, jag har haft barnbesök som har varit på kattbesök, jag har jobbat mycket, jag har varit på AW. Jag har säkert gjort lite mer men allt fastnar ju inte i minnet. Jag har också numer Instagram haha, jag föll för trenden tyvärr. Jag tror att jag heter jessicaekman1 där. Där har ju bilder kommit upp iaf den senaste tiden.
 
Märker ni att vintern snart är här? Och då menar jag inte att det är kallt och är tråkig som alla andra med det här med vädret utan man känner det verkligen i luften. Jag som inte ens har upplevt sommaren ännu, och än en gång då menar jag inte för att vädret har sugit men jag har ju jobbat i princip varenda dag sen tio veckor tillbaka och jag har inte haft en enda chans på stranden och inte badat en enda gång. Jag hade min vecka på Gotland i början på juni men ingenting hade öppet då och det var väldigt kallt i vattnet. Tur att man ska till Lanzarote om ett par månader :P (måste dock hinna träna ihjäl mig innan annars tänker inte jag åka)
 
Som sagt följ mig på Instagram, Facebook och så får vi se hur bloggen går :) Kanske dyker upp om en timme, en dag, en vecka, en månad, eller aldrig ;)
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela