Jessica

Ekman

Otursdag

Publicerad 2011-07-29 20:49:41 i Allmänt,

Hejhej

Igår var det en riktig helvetes natt/morgon/dag. På natten kunde jag knappt sova, vi sov tre tjejer i två sängar o en Erik på madrass på golvet o de va så varmt och sen kom Erik o ville sova i sängen o de gick inte så jag gick o la mig i hans madrass och jag vaknade stup i kvarten av att jag knappt kunde andas och 6 på morgonen gick ja på toa o trodde att ja skulle kräkas men sen la ja mig på golvet o kallsvettades o sen gick ja o la mig i den tredje sängen och där vaknade jag ännu oftare av att ja inte fick någon luft.

På dagen så hade jag ont i armen och fick min vanliga hosta där ja knappt kan andas och jag bara hostar tills jag nästan spyr och sen så skulle vi gå över åkern så är det elstängsel där men den första var det ingen ström i men det var det tydligen i den andra så jag fick tre stora elstötar så jag flög på marken, efter det fick jag sprängande huvudvärk och nu har ja massa småsår över båda benen. Sen så mådde ja dåligt o kunde knappt äta på hela dagen, sen hade jag ett till privat problem och efter det när jag kom hem insåg jag ett till privat problem. Kortfattat jag hade en av världens sämsta dagar.

Men annars så var dagen bra i sig, vi vaknade och åkte in till Visby på dagen och åt sushi, shoppade lite och träffade även Lisa Azizova. Efter det så hämtade Rasmus upp oss och vi åkte till Västergarn, på kvällen så satt vi ute till halv 3, spelade kubb, gjorde musicquiz och hade de skoj, sen flyttade vi upp till lilla huset.

Idag så har vi chillat mest hela dagen, sen så åkte vi till Eriks släktingar för både Erik och hans mormor har fyllt år/fyller år så där blev det smörgåstårta och efterrätt. Sen så har vi nyligen kommit hem, ikväll ska vi bara glo på film.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela