Jessica

Ekman

Nyår

Publicerad 2011-12-31 10:04:08 i Allmänt,

Hallå hallå!

Dags att göra sitt sista blogginlägg för i år. Det blir inget speciellt, ingen sammandragning av året eller nya erfarenheter eller så. Jag känner att detta år inte har gett mig så himla mycket, men jag är garanterad att nästa år kommer det att hända mycket nya och roliga saker. Men detta år som har varit har jag bara lärt känna mig själv lite bättre, prioriterat annorlunda och lärt mig att det som är viktigast i livet är mig själv. Jag har också känt att jag inte är rädd för döden, det låter jättetöntigt men jag är verkligen inte det och det känns bra. Jag är fortfarande rädd för läskiga saker som typ spöken som vill döda mig men jag är inte rädd för att själva dö. I alla fall nästa år kommer bli grymt, det kan jag lova!

Men i alla fall anledningen till att jag skulle blogga var att berätta om min gårdag som vanligt. Jag gjorde ett omprov på distans i Kommunikation på morgonen, sen kom Nathalie vid 12 hem till oss och vi åt lunch och sen gick vi ner till skridskohallen och Erik lärde henne åka skridskor, det var hennes första gång så hon tog det försiktigt och vågade inte släppa handen men nästa gång kanske :) När vi kom hem så åt vi mellis, varm oboy och varma mackor, och sen blev hon hämtad. På kvällen åkte jag och Erik hem till hans syster Emma och åt Vapiano som dem köpt hem, jag tog som vanligt ruccola ravioli, den är supergod! Vi kollade på DIF - LHF, drack lite och satt ute o rökte med några av hennes grannar.

Idag är det då nyårsafton, maten och alkoholen är inhandlad för ikväll, våra planer är inte till 100 % bestämda och det är på något sätt lite skönt. Vi hörs nästa år <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela