Jessica

Ekman

Weeeeekend

Publicerad 2011-08-30 08:59:50 i Allmänt,

Hello

I lördags så åkte jag till Rotebro och åt lunch och hämtade Nathalie, när hon kom hem till oss så var vi ute i lekparken, spelade lite fotboll och handlade. På kvällen så åt vi korv (of course) och sen kollade vi på Hitta Nemo och åt massa godis, popcorn, glass och bakelser.

I söndags så kollade vi på TV, målade i målarböcker, kollade på Bamse och var uppe i Farsta Centrum och åt lunch Donken/Sushi och kollade runt i affärer. På eftermiddagen så kom Hella, Micke och Hampus på fika och hämtade Nathalie, på kvällen så pluggade jag bara.

Igår så jobbade jag mellan 8.30-13.00 på Vasaskolan i en ny klass, jag trivs. Efter det så åkte jag hem och pluggade och slappade, somnade runt 8-9, fick även reda på att mitt blodsocker var helt normalt så det är ju bra.

Idag så vaknade jag vid halv 7, har tagit disken, tvätten, soporna, pluggat, lagat frukost som jag och sötnosen åt och sen hade vi lite quality time och efter det så har jag tagit en promenad. Nu ska jag fixa mig och sen åka till jobbet, jag jobbar mellan 12-16 idag.

<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela