Jessica

Ekman

Ville aldrig gå hem !

Publicerad 2009-11-30 12:28:50 i Allmänt,

Heej !!

Blir lite snabbt inlägg här för jag ska sticka snart..

Lördagen var AWESOME !! Fan va nice det var ! Bästa jag varit med om på länge, tänk att lyssna på ett av favoritbanden/artisten tillsammans med 8000 andra människor som älskar musiken lika mycket som du själv och bara står och dansar och sjunger i ca 2 timmar tillsammans med dem.

Iallafall kvällen började på Vapiano med Sara, vi tog en varsin pasta som var skitstark men otroligt god, blev en skogsbärscider på det, vidare vandrade vi till tempel och tog en cider även där, blev kära virgin som finns bara på få ställen. Senare bar vi av till dear mr hovet och började med att lyssna på Sonic Syndacate som jag inte alls fattade att det var dem som skulle vara förbandet :P Lyssnade en hel del på dem för 2 år sen nämligen så det var lite kul.

Jajuste kan ju nämna att vi mötte på Kattis, Folle, Malin och hennes boyfriend där ;P Så vi stog med dem, träffade även Helena från bv3 och Hjalle från coop. Anyways så började ÄNTLIGEN Takida ! Fyfan va bra det var, nån får lära mig att lägga upp videos på bloggen så ska ni få se sen, får iaf ett par bilder sen. Dem spelade alla möjliga låtar som Halo, Curly Sue, As You Die, Deadlock, Never Alone Always Alone, End Is Near, Handlake Village, Evil Eye, Jaded åh ja många fler, har lite brådis nu så vi får höras sen, nu blir det lunch med Erik i staden sen hem till vallentuna.

By the way så jobbade jag igår igen i länna på city gross, fick lära mig deras kassa, nu är jag grym ! :P Jobbade 9 timmar en söndag så det kommer löna sig snart ;)

Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela