Jessica

Ekman

Hemma igen

Publicerad 2017-09-17 18:09:32 i Allmänt,

Hej! 


Jag och Pontus kom fram till hotellet vid halv 10 på kvällen så vi checkade bara in och gick ut och åt middag på en resturang i närheten. Jag tog pizza och rödvin, såklart när man är i Italien hehe. 

På torsdagen så började vi med frukost och sen började föreläsningarna vid halv 9 och så pågick det till strax efter 18. Så jävla intensivt och vi hade knappt någon rast. Efter så hade vi knappt 20 min på oss att fixa oss så hade jobbet ordnat sightseeing som tog oss till en resturang där vi började med mingel med drinkar och aptitretare. Sen bjöds det på en 4 rätters med massa vin och drinkar och sen kom vi tillbaka till hotellet vid 1 på natten och våra föreläsningar började vid halv 9 igen. 

Så det blev en snabb dusch och frukost innan det på fredagsmorgonen. Sen hade vi en intensiv dag igen fram till halv 5 och då slutade vi. Då fixade jag och Pontus oss snabbt och åkte in till katedralen och köpcentrumet. Vi kollade rätt snabbt på det för jag tyckte de va vidrigt vid katedralen, bara skumma människor och en miljard fåglar. Man kunde knappt gå utan att gå in i dem. Men vi gick och åt middag (pasta) och sen åkte vi tillbaka och slappade på rummen. 

Igår så åt vi frukost innan vi checkade ut och så åkte vi hem vid 1. Moa mötte mig på centralen och vi åkte hem till henne medan våra män var på fotboll. Vi drack ett par glas rött och åt lite plock. Var superhärligt. Sen kom Erik och Brian hem och så stannade vi där en stund innan vi åkte och köpte med oss mat hem, Erik hade bilen så det var jätteskönt. Vi började kolla en stund på "gamla" DET. Tänkte preppa innan vi ser den nya. Det var extremt längesen man såg den. 

Idag tog jag en dusch och fixade mig snabbt innan vi åkte iväg till Nacka och shoppade. Tanken var bara att vi skulle handla en present till Wilton men jag kom in i något flow och till slut hade jag en helt ny garderob haha. Köpte även en tröja till Nathalie som jag visste att hon gärna ville ha men aldrig har hittat. Efter shopping och lunch så åkte vi hem till Emma med familj och firade Wilton som blev 3 år! Var supermysigt. Nu ska jag packa upp, tvätta, laga och äta mat och hinna landa lite innan en ny jobbvecka börjar. 
 

Åt lunch på O'Learys innan vi lyfte
På flyget ✈️
Duomo Di Milano
Galleria Vittorio Emanuele II
På flygplatsen Linate
Från Milano till Mosing 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela