Jessica

Ekman

Söndag och måndag

Publicerad 2017-09-26 15:21:09 i Allmänt,

Hej,
 
I söndags hade jag en hemmadag. Jag avbokade en dejt jag hade för jag kände att det var så mycket jag behövde göra och bara umgås med mig själv (passade på medan Erik var på derby). Så jag storstädade, tvättade, diskade, umgicks med missarna, fixade med grejer på datorn, kollade ikapp Idol och lite annat. 
 
Igår var jag hos tandläkaren på morgonen och sen jobbade jag och därefter mötte jag Moa i stan. Vi började med att säga hej till Brian som skulle på möte i närheten och sen så gick vi och åt hamburgare på Vigårda och avslutade med en chailatte och så kom Brian till oss när han var klar, vi snackade lite och så åkte vi hem. 
 
 

16:03

Publicerad 2017-09-24 16:03:33 i Allmänt,

Hej! 


I torsdags umgicks jag med Hanna. Vi drack drinkar och åt god mat på Brinken. Var en jävligt härlig kväll.

I fredags efter jobbet så träffade jag Erik och vi åkte till Brinken. Moa och Brian kom dit efter ett tag. Jag åt samma som dagen innan, delade på en osttallrik och tog en toast skagen - så gott! Sen drack vi massa gott till. Avslutade med hot shots innan vi begav oss hem. Mycket trevligt. 

Igår hjälpte vi Rickard och Jennie att flytta. De flyttade till större och bättre ett par minuter bort från förra lägenheten i Uppsala. Vi var där ett par timmar och åt pizza innan vi åkte hem igen. 


Shopping

Publicerad 2017-09-20 12:51:53 i Allmänt,

Hej! 


Veckan har bara rullat på. Jag har dock gått in i en liten trött-dimma. Har inte kommit in i träningsrutinerna än heller och det känns som en evighet sen jag tränade. 

Senaste shoppingen: 

Det blev mössa, vantar, två par jeans, en tisha och tofsar
Skinnjacka
Och en tröja

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela