Jessica

Ekman

Onsdag till söndag

Publicerad 2017-10-15 21:14:47 i Allmänt,

Hej på er!
 
I onsdags efter jobbet så åkte jag och Erik och köpte pizza och slängde oss på soffan. Sen drog jag på mig träningskläderna och gick ut och joggade/pw:ade 5 km. I torsdags efter jobbet så tränade jag ben, rumpa och mage på gymmet och sen åkte vi och hämtade ut en tröja jag hade beställt. Erik lagade pasta och jag tog en lång dusch, städade och brun-utan-solade. 
I fredags träffade jag Hella i Sollentuna och vi gjorde lite ärenden. Sen åke vi hem och Micke hade lagat mat - det var så mysigt att äta med familjen. Efteråt så pysslade jag och Hella inför Jennies babyshower som var dagen efter. På lördagen då så hämtade vi upp mamma och åkte och åt lunch och handlade och så drog vi hem till Rickard och Jennie i Uppsala medan dem var iväg. Vi dekorerade och lagade mat och så kom hennes mamma och brors tjej och hjälpte till också. Sen kom alla hennes vänner och så överaskade vi henne. Hon blev först så rädd, haha stackarn. Det var supermys och hon blev så glad. Det var god mat (om man får säga de själv hehe) och fina presenter!
Vi gjorde en "Pappas akutlåda" till Rickard :)
Hon fick gissa bebis av några av de som va där
Alla fick gissa BF, tid, längd och vikt
Vi hade frågesport också och så var de presentöppning och fika
Så sjukt och roligt att de kommer en bebis snart :) Förutom denna så har jag två till nära vänner som ska få barn :D 
 
Idag började jag och Erik med frukost framför Nyhetsmorgon. Sen har jag städat och lekt och myst med missarna. Erik lagade lunch och sen åkte han till Uppsala för att kolla fotboll, med bl.a. Rickard. Då strukturerade jag upp min garderob, jag fick hem mat idag och direkt efter så sov jag i över 1 h - så skönt. Sen gick jag ut på en promenad, tog en dusch och nu har jag nyligen ätit bananpannkaka med kvarg och valnötter framför Idol. Vill ha längre helg!!

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2017-11-20 21:24:01

Hej! Hur gjorde ni själva lådan till "pappas akutlåda" eller vart köpte ni den? :)

Svar: Hej! Det är en helt vanlig verktygslåda :) Så vi bara putsade upp den lite.
Jessica Ekman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela