Jessica

Ekman

Hår, naglar, AW, brunch och födelsedag!

Publicerad 2017-10-02 11:05:24 i Allmänt,

Hej!
 
I onsdags var jag hos frisören efter jobbet. Jag klippte kort och slingade blont. 
I torsdags efter jobbet åkte jag och fixade naglarna. Det blev lila/grå-mattade. 
I fredags tackade vi av chefen och vi började med bubbel-lunch och sen gick vi på tidig AW. Tog in en flaska på Östra då hon hade bråttom och sen när hon och en annan kollega gått så gick jag, Ingrid och Pontus vidare till Escalier. Sen drog jag hem till tacomiddag och Idol. 
 
I lördags åkte jag hem till Anna och hade kusinbrunch + Elvira. Det var supertrevligt, så mycket gott att äta och dricka. Det blev bubbel hela dagen för efter så följde jag med Hella hem och fortsatte och sen åkte jag hem vid 18 och somnade hehe. 
Detta resulterade i att jag vaknade 5.30 på min födelsedag. Så jag gick upp och gjorde mig iordning och sen väckte jag Erik lite snyggt efter 2 h och så gjorde vi frukost ihop. Jag fick två superfina presenter. Armbandet hade jag valt ut själv hehe. Sen fixade vi hemma och åkte iväg och handlade och efter lunchen så kom pappa, Hella, Micke och barnen, Rickard och Jennie hem till oss och fikade. Jag fick väldigt fina presenter av dem också :) Var mycket trevligt! Jag och Erik skulle egentligen ut och äta efter men jag kände att det var mycket skönare och mysigare med plockmiddag hemma så vi körde på det.
 
 
En superbra vecka helt enkelt! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela