Jessica

Ekman

19:44

Publicerad 2017-10-10 19:44:02 i Allmänt,

Efter vår promenad i lördags så åt vi god frukost och sen fick vi hem vår mat. Jag blev väldigt nöjd, dock var det en burk som var rätt tilltufsad. Efter var vi iväg och köpte saker på Mio, kollade på bilar och gjorde lite andra ärenden. Sen var det dags för Kosegruppa-träff så jag skyndade mig att göra mig klar och sen träffade jag tjejerna i Fridhemsplan. Jag var lekledare denna gång (jag bestämmer alltså vad vi ska göra fast de är en hemlis och så ser ja till att hålla oss till budgeten). Jag tog med tjejerna till Pinchos och drack och åt gott. Sen tog jag med dem på en karaoke-kväll så vi hade ett rum för oss själva i 2 h. Var väldigt lyckat (trots lite krångel med utrustningen) Därefter åkte vi hem till Malin i Östra och drack hotshots. Älskar mina Kårsta-tjejer ❤️

I söndags efter frukosten så åkte vi till Ikea och köpte lite saker, drog förbi och kollade på fler bilar och så åkte vi till tippen och slängde lite saker. Jag blev akut-trött på vägen hem så jag la mig en timme medan Erik sprang. Sen lagade jag tacos och så hade vi filmkväll. 


Hittade nästa bil jag vill ha 😏
Älskar att ha rostad lök, koriander och lime till tacosen 🌮

Igår gick jag upp vid 5 och gick en timmes promenad innan jag fixade mig och åkte till jobbet. Sen åkte jag till Emelie som äntligen har flyttat in i sin nyproduktion i Bromma! Hon köpte den första året på vår utbildning och nu har hon alltså flyttat in. Sandra, som också gick i vår klass, blev tillsammans med Emelies killes kompis för ett år sedan som också köpt lägenhet där samtidigt så nu bor hon där med tillsammans med honom. Så roligt. Sandra minns liksom när Emelie berättade om lägenheten för ca 3 år sen haha och nu bor hon där med. Mirella var också med igår. Dessa tjejer är så härliga och det blir mycket skratt med dem. 


Idag efter jobbet var jag på gymmet och körde överkropp. Sen lagade jag en god middag när vi kom hem och jag har precis duschat. Nu ska jag röja undan och sen äntligen lägga mig i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela