Jessica

Ekman

Akuten, annorlunda farsdag, världens godaste lasagne, bebis & städ-dag

Publicerad 2017-11-16 19:54:35 i Allmänt,

Hej!
 
Efter jag skrev i lördags så åkte jag och Erik till Nacka Sjukhus då han brände sig på en ugnsplåt. Han hade grytvanten på höger hand - men tog plåten nästan direkt från ugnen med vänster. Vi ringde 1177 och de tyckte vi skulle åka och kolla upp det. Som tur var fick vi hjälp ganska snabbt och det var "bara" ytligt, så de hjälpte honom plåstra om det och gav rekommendationer. 
I söndags fortsatte jag med bilderna (och jag hittade så mycket gammal musik också!) Jag har inte ens kommit till en tiondel med varken bilderna eller musiken. Men det var farsdag iaf och vi hade planer på att åka och fira pappa. Men han ställde in då han inte mådde så bra. Men Rickard hörde av sig och sa att han och Jennie hade åkt in för att föda så jag och Hella bestämde att vi skulle åka till henne ändå och ha babyvaka ihop. Dock kom (den fantastiska lilla) ungen när vi åkte genom stan haha :D Så numera är man även FASTER! Men vi kom hem till fam. Bartoft och då hade Hella precis kommit hem från militärövning (eller något sånt) och Micke lagade tacos. Vi åt där och hade de väldigt trevligt! Nathalie fick också sin adventskalender som jag slagit in halva kvällen innan. Med Hampus bestämde vi en heldag med istället och så fick han en chokladkalender åtminstone. Innan vi åkte hem så svängde vi förbi pappa och jag hade köpt med mig en tårtbit och present av oss barn. 
 
I måndags så tog jag och Erik en promenad efter jobbet, vi gick i ett nytt område så de va lite spännande. Sen efter en dusch så lagade jag världens godaste lasagne och hade en fräsch sallad till. Jag höll även på att fixa en del med musiken och kom inte i säng förrän sent. I tisdags städade jag en del innan jobbet och efter så köpte vi med oss hämtmat och kollade på sista avsnittet av Stranger Things och jag grät SÅ mycket. Alltså det var inget hemskt som hände direkt men det är en söt/ful kille som hade gjort sig fin och gick på bal och så var det INGEN som ville dansa med honom och alltså usch vad ledsen jag blev. Jag har velat adoptera honom från början så ni kan ju förstå att mitt hjärta brast. 
 
Alltså igår... Fick jag träffa BEBIS! :D Jag och pappa bestämde oss för att mötas upp efter jobbet och åka till Uppsala. Hon är banne mig det sötaste jag har sett <3 
Jag köpte med mig en pastarätt med bröd som jag tillagade där. Och så bara pratade vi och tittade på bebis i ett par timmar. Jag skulle kunna stanna där förevigt och bara kolla på henne. Jag har stått halva dagen på jobbet och bara stirrat på min bakgrundsbild på telefonen (som är den första bilden på henne här). 
 
Idag efter jobbet så har jag städat, jag får gäster imorgon så det ska bli superkul! :) Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela