Jessica

Ekman

Söndag

Publicerad 2017-05-07 19:11:43 i Allmänt,

Hejsan 


I fredags var det flyttdag på jobbet då vår våning renoverats klart så dagen bestod av att flytta upp och jag har fått ett eget rum (bara jag och en till på företaget, så lyxigt!) så det var superkul. Sen var det Jimis sista arbetsdag så vi hade avskedsfika med honom. Sen blev det flyttpizza till lunch och sen började det knäckas bärs på eftermiddagen. Jag gick och träffade Erik för sushimiddag på nya favvisstället och sen gick vi på bio och såg Get Out, den var bra! 

Igår var vi iväg och kollade i inredningsbutiker och vi köpte lite småsaker men hittade inte det vi var ute efter tyvärr. Tog en Tacobar lunch och sen åkte vi hem och jag fixade mig snabbt och åkte och träffade Ida och Pontus på Escalier och tog lite dricka där innan vi åkte vidare och träffade fler arbetskollegor och firade Ingrids 50års dag i Jakobsberg. Efter ett par timmar åkte jag, Ida, Pontus och Camilla till Brinken i Gamla Stan och träffade Erik och hans vänner och drack drinkar och avslutade på ett sista ställe. 

Idag är Erik i Örebro på bortaresa med DIF så jag har en heldag för mig själv - skönt ibland. Jag har suttit ute en del, tagit det lugnt, städat, vikt om garderoben och lite annat. 

Ingrid, jag, Jimi och Camilla
Mitt egna kontor
Marknadsavdelningen 💟

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela