Jessica

Ekman

En dag på jobbet

Publicerad 2017-05-09 21:53:00 i Allmänt,

Hej,
 
Jag dokumenterade gårdagen om hur en typisk arbetsdag ser ut för mig, för den intresserade, och den kan se ut såhär:
Först hämtade jag vatten och kaffe (jag brukar även börja med att äta min frukost jag har med mig som till 90% av fallen är smoothie).
Sen fixade jag i ett projekt jag driver på jobbet som handlar om utskick (marknadsföring) av en del våra webinar. Här satt jag med översättning för Norge. 
Jag hjälpte en av marknadsspecialisterna med utskick inför sommaren och klistrade på etiketter och fyllde hundratals kuvert samtidigt som jag lyssnade på en pod. 
Sen kollade jag på ett webex från Schweiz i ungefär en timme som handlade om min nya tjänst SEO, som jag för övrigt ska börja med nästa vecka så då går jag över på en halvtidstjänst med det.
 
Utöver detta så kollade jag vilka mailutskick som skulle ut i veckan till våra kunder, fixade material till TM i Danmark, fixade beställningar jag fått under helgen, skickade iväg en rapport till chefen, fixade inför andra kampanjer som ska göras i veckan, hämtade saker från förrådet samt rensade mina mail. 
 
Efter jobbet träffade jag Hella i stan på tapasmiddag på Caliente och sen tog vi en fika, var supertrevligt! 
 
Idag har dagen varit lite lik gårdagen på jobbet. Sen tränade jag en halvtimme på vårt nya gym på jobbet och sen hämtade Erik upp mig och vi åkte och storhandlade på Maxi, duschade och har tagit det lugnt. Nu blir det snart sängen. 
 
Godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela