Jessica

Ekman

90-tals festival

Publicerad 2017-05-14 21:15:16 i Allmänt,

Hej! 


I fredags efter jobbet åkte jag och träffade Sara och Alice i stan på ett glas innan vi fortsatte hem till Alice nya lägenhet i Solna där Jossan mötte upp oss och vi skålade i bubbel. Sen bjöds det på en trerätters, först chips toppat med löjrom, rödlök och créme fraiche, sen fish taco och avslutningsvis blåbärspaj med mängder av vaniljsås. Så gott! 

Igår fixade vi hemma med uteplatsen och så var vi iväg på olika ärenden, bla köpte jag ett aktivitetsband men de får ett eget inlägg haha jag är frälst. Annars kollade jag bara på repris av Let's Dance finalen. Det var en ganska tråkig säsong i år tycker jag.

Idag började vi med en 5 km promenad i Tyresta nationalpark och sen hem och duschade och lagade lunch. På eftermiddagen åkte vi hem till Emma med familj och hade det så mysigt och roligt. Nu sitter vi och halft kollar hockeyn men kommer nog byta över till en film snart. Det händer mycket på jobbet denna vecka och även en del efter jobbet - ska bli kul! 

Jag vet inte om jag redan skrivit om detta men jag har köpt biljetter till detta tillsammans med ca 10 brudar, ska bli så jävla roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela