Jessica

Ekman

20:58

Publicerad 2017-05-23 20:58:02 i Allmänt,

På lördagskvällen var jag som sagt hos Hella. Vi började med en timmes promenad med barnen och sen njöt vi av en supergod lasagne, det är något med sån mat som någon annan lagat - mycket godare. Därefter spelade vi spel och sen avslutade vi med chips och öl framför hockeyn. 


I söndags städade jag från 10 på morgonen till 7 på kvällen - med avbrott för lunch en timme på Lilla Rött. Var helt slut i högra handen efter. Rensade alla skåp i köket och slängde saker och gjorde i ordning, torkade överallt och rengjorde ugn, städade hela badrummet och torkade alla ytor i lägenheten. Fixade uteplatserna, dammsög och torkade lägenheten samtidigt som jag tvättade ett par tvättar och diskade rent allt vi äger. Dock skulle jag kunnat städa ett par timmar till då det finns egentligen ännu mer att göra men det fick räcka. Helt sjukt att det tog sån tid, jag är ändå expert på att ta små pauser men denna dag gjorde jag det inte alls. Riktigt skönt i alla fall att ha det gjort. 

Igår kollade jag derbyt hemma och gjorde lite annat under kvällen, bl.a. lagade middag och 5 matlådor. Idag jobbade jag mellan 7-17 och sen köpte vi mat hem och sen vet jag inte riktigt vart tiden tog vägen. Dags för sängen snart! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela