Jessica

Ekman

1 år idag!

Publicerad 2017-05-30 21:42:34 i Allmänt,

Hej! 


Idag var jag på jobbet mellan 7-16. Sen hämtade Erik upp mig och vi åkte och storhandlade. Det blev myyycket mat! När vi kom hem gjorde jag tacos, det var verkligen så gott! Nu tänkte jag läsa. Vill bara bli klar med den här jäkla boken som aldrig tar slut. 100 sidor kvar - kämpa. 

Idag har jag jobbat 1 år på Mettler Toledo. Helt sjukt vad fort men också långsamt det gått på samma gång. På detta år har jag börjat med TM/marknadsassistent-tjänst. Redan efter en kort stund tog jag på mig epostutskick-ansvar för Norden och sen har jag arbetat med ett projekt under ett par månader som jag precis blev klar med. Nu kommer jag (i månadsskiftet) gå över med TM på halvtid och SEO på halvtid. Ska bli så spännande! 

Måndag

Publicerad 2017-05-29 19:44:52 i Allmänt,

Igår började jag med en promenad. Följt av det blev det en morsdag-lunch hos Eriks mamma och fika. Sen åkte vi till Farsta centrum en snabbis och köpte nödvändigheter som ansiktskräm, iPhonearmband (till gymmet) och rouge. Sen åkte vi hem snabbt och lämnade vår AC som vi haft hos Eriks föräldrar och så tog vi med oss en varsin glass i bilen och begav oss till IKEA. Där handlade vi tallrikar, bestick och kuddar. Sen hem och åt middag och kollade på film. 


Idag väntade det en ny vecka på jobbet och sen drog jag till gymmet och körde ben, rumpa och mage. Hem och duschade och gjorde korvstroganof. 

Puss! 

21:12

Publicerad 2017-05-27 21:12:35 i Allmänt,

Igår träffade jag först Cajsa och vi satte oss på Grappas uteservering och tog oss ett glas innan Stickan mötte upp oss och vi gick till resturangen i närheten. Tog in en drink och oliver och tryffelburgare och avslutade med en key lime pie. Tog en öl på ett sista ställe. Var supertrevligt ❤️ Avslutade hemma med en dricka på uteplatsen med Erik. 


Idag började jag med en timmes solande innan jag och Erik gick en 6 kms runda. Sen gjorde jag lunch när vi kom hem och efter det åkte han på match och jag fortsatte sola. Har varit så skönt att ligga ute och lyssnat på pod och läst. Sen har jag varit rätt uttråkad sen tre timmar tillbaka men nu är Erik snart hemma så det blir skönt. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela