Jessica

Ekman

En helg med syskonbarnen

Publicerad 2017-03-19 21:17:33 i Allmänt,

Hej! 


I helgen har jag och Erik hängt med mina syskonbarn medan Hella och Micke är i NY. Åkte dit i fredags efter jobbet och köpte med oss pizza/sushi och pappa stannade på middag (han fick hämta dem från skolan) vi kollade på Let's Dance och hade fredagsmys. 

På lördagen var det fantastiskt väder så vi drog och pumpade barnens cyklar hos en arbetskamrat till Erik som bor i Bällsta och hans dotter går i samma klass som Hampus så barnen lekte under tiden. Sen drog vi på en promenad/cykeltur. Gjorde lunch och strax därefter åkte Erik hem till missarna och jag stannade en natt till. Vi lekte kurragömma, spelade spel, kollade film, skrev låtar som vi framförde till varandra, Hampus lekte med sina kompisar medans Nathalie spelade in Musically och sen somnade vi alla i samma säng. 

Idag var det också fantastiskt väder så efter frukost och städning så gick vi ut på cykeltur igen tills deras farmor och farfar kom och tog över och då åkte jag hem. Har suttit ute i solen en timme, kollat på serie, städat, tvättat, ätit, pratat med Hanna en timme och skrivit packningslistor. Åker ju på onsdag och sen söndag. Hade egentligen velat packa också men jag orkar verkligen inte det. Jag och Erik har legat och kollat på film samtidigt som jag fick massa hårpill istället. Nu ligger jag i sängen och ska läsa. Godnatt! 

Lördagsmorgonen
Hampus tyckte de va sommar nu
Men fick till slut på han mer kläder - här på cykelturen

Kommentarer

Postat av: Hella

Publicerad 2017-03-20 12:28:13

Va mysigt ni har haft det. Tack snälla för hjälpen!! ❤

Svar: Ja supermysigt! Äsch de va ingen hjälp - de va häng 😘
Jessica Ekman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela