Jessica

Ekman

Dinner, drinks and friends

Publicerad 2017-03-12 18:34:13 i Allmänt,

Hej! 


I torsdags hade jag som sagt middagsdejt och då träffade jag Cajsa. Vi började med mat på East och jag tog salmon roll med chilimayo som jag tycker är väldigt god! Sen gick vi över till Escalier och tog ett glas. Hade väldigt roligt med min donna. 

I fredags efter jobbet mötte jag upp Lisa och började med två glas på Escalier (höhö) och sen gick vi till Burger and Lobster och jag tog tacolobster och pommes samt ett glas bubbel. Sen drog vi till Brinken och mötte upp Erik med en del andra. Där tog vi in drinkar. Sen avslutade vi på ett ställe i närheten med några kannor margaritas. Väldigt härlig kväll! 

Jag vaknade halv 12(!!) igår. Har inte hänt på evigheter men å andra sidan är jag ju aldrig ute så sent längre heller så. Jag var inte bakis i alla fall - sjukt och skönt nog. Gårdagen slappade vi bara hemma hela dagen. Jag var inte ens vaken i 12 timmar innan vi somnade igen. Kollade bara på serier, satt ute i solen en timma, det var ju fantastiskt väder och sen åt vi pizza. 

Idag efter frukosten så gick jag ut en 5 km runda, varvade PW med jogging och jag tyckte det var riktigt härligt faktiskt. Jag hatar ju att jogga egentligen men idag var de kul, jag matchade in vädret perfekt också. Efter en dusch och lunch så åkte vi och storhandlade och nu ska jag göra tacos. 

Jag är på riktigt sämst på att ta bilder nuförtiden så det här är den enda jag har från de senaste dagarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela