Jessica

Ekman

Schweiz

Publicerad 2017-03-27 22:41:03 i Allmänt,

Hej! 


Flygresan gick helt ok igår trots liite hinder på vägen men jag träffade på min älskade lilla Mosing vid min gate innan jag hoppade på flyget så det var mysigt. Kom fram halft förvirrad till Zürich och letade mig till ett tåg som tog mig snabbt till Oerlikon där mitt hotell ligger. De ligger ett stenkast från tåget också så det är superbra. En station från City och det tar mig ca 10 min med tåget till kontoret. 

Jag checkade in och bara kom till ro innan jag somnade vid 22.30. Dock sov jag piss inatt och hoppas på bättre sömn nu. Men efter en bra hotellfrukost så tog jag mig till kontoret och mötte upp alla och så hade vi olika lektioner mellan 9-18. Är väldigt roligt att träffa alla från huvudkontoret som man har hört om eller mailat med. De andra som är här på utbildningen som jag är från Polen, Tyskland, Canada, USA, Frankrike och Vietnam. 

Efter sista lektionen åkte jag och en tjej till vår station (vi är 4 som bor på de här hotellet) och vi åt middag tillsammans på ett ställe i närheten. Annars så har jag handlat lite och tagit ett bad. Nu är ju planen att sova men jag är så sjukt uppe i varv och har fruktansvärd huvudvärk så vi får se hur det går. 

Puss!

Lite delar av mitt hotellrum 😊

Arlanda

Publicerad 2017-03-26 14:23:18 i Allmänt,

Hej! 


I fredags körde vi som sagt plock och bubbel hemma i lägenheten. Sen fixade vi oss lite snabbt och drog till Opium men där var det mest loungeaktigt så efter någon dricka och shot så drog vi till Pacha och dansade. 

Igår fixade vi oss, packade och åkte hem. Har haft en toppenweekend med mina pinglor! Erik hämtade mig och jag kom hem och packade upp och ner. Åt snabb middag och sen somnade jag i Eriks famn vid 10. 

Idag har jag bara fixat mig, packat de sista och myst med missarna innan Erik skjutsade mig tillbaka till Arlanda. Nu har jag checkat in och ätit lunch och om en halvtimme kliver jag på planet till Zürich. 

Puss puss! 

Barcelona

Publicerad 2017-03-24 18:53:56 i Allmänt,

Hej! 


Igår vaknade vi tidigt och gjorde oss i ordning och drog till ett café och åt frukost, de hade supergod yoghurt där! Sen strosade vi in till stan och stannade på olika ställen för mat, dryck och fika. Satt ute i solen och gick längs vattnet. Sen tog vi tunnelbanan hem och tog en nap och gjorde oss lite iordning och gick och åt på ett ställe i närheten och sen hem igen och drack cava och spelade spel. 

Idag har det tyvärr regnat heeela dagen! Så pissigt när man åker hit och så blir det superfint hemma. Men vi har det jävligt trevlig i alla fall. Vi åt frukost på samma ställe idag och sen har vi tagit tåget till olika ställen och gått runt en del till ett ställe där vi såg ut över hela staden och det var så fint! Sen åkte vi till den megastora fina kyrkan men vi gick aldrig in. Delade på en kanna sangria istället. På vägen hem köpte vi med oss oliver och ostar och så har vi cava och freeze and squeeze på kylning. 

Puss och trevlig helg! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela