Jessica

Ekman

Söndag

Publicerad 2017-06-25 08:44:51 i Allmänt,

Hej! 


I fredags var det midsommar och vi åkte som sagt till Hella med familj och Rickard och Jennie var där samt Fredde och Johanna. Vi åt en sillunch ute i solen. Att vi hade så bra väder hörrni, inte illa! Sen gick Rickard och Jennie vidare till hennes brorsa för att fortsätta fira där. Nu vet jag föresten könet, men det berättar jag inte riktigt än. 

Därefter åt vi jordgubb- och chokladtårta och sen gick vi iväg och körde kubb. Sen åkte även Johanna och Fredde iväg så då var de bara vi kvar. Vi tände upp grillen mot kvällen och jag grillade för första gången i mitt liv. Vi åt kött med potatis, vitlöksbröd och sås samt baconlindad sparris. Så gott! Sen spelade vi spel innan vi åkte hem. Väldigt härlig midsommar. 

Igår var jag bara hemma heela dagen. Så skönt. Har verkligen behövt den här helgen. Men nu känner jag att jag behöver göra lite saker. Men igår så började Erik med att laga våfflor till oss med vaniljglass, nutella och hallonsylt. Jag kollade på x antal avsnitt av sista säsongen av One Tree Hill och läste ut en bok som jag läst i en evighet. Jag har myst och lekt med missarna, gjort lasagne och matlådor. Jag la ut ett bord på bortskänkes.se och de va en som hörde av sig direkt och kom och hämtade det. Ja jag tog det helt enkelt jättelugnt igår. Nu har jag verkligen laddat batterierna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela