Jessica

Ekman

Nationaldagen

Publicerad 2017-06-06 12:14:31 i Allmänt,

Hej!
 
Jag skulle ju skriva lite om mitt aktivitetsarmband men det skulle jag nog gjort precis när jag köpte den för nu är det inte lika spännande längre haha. Nej men jag köpte en Garmin och den ser ungefär ut såhär:
 
Den visar antal steg, hur långt man har kvar till målet (och sen vibrerar den och visar "Goal" när man är i mål), när man ska röra på sig (efter 1 h så vibrerar den och så måste man gå en stund för att den ska bli nollställd igen), förbrända kalorier, antal km, man kan koppla ihop den med telefonen och fixa med musik, få notiser och läsa meddelanden osv, se klockslag och datum med mera.  
 
Man kopplar ihop den med sin telefon och kan även följa ens sömn, man kan vara med i utmaningar, man kan kolla sina aktiva och vilande förbrända kalorier och så vidare. Jag har haft på mig denna ända sen jag skaffade mig den för ett par veckor sedan och har mål på 13 000 steg om dagen. Men jag har snittat på ungefär 11 000. Men ska vara mer seriös från och med nu (igår) och verkligen nå det målet. Ibland kommer man upp i 16 000 steg utan att ens försöka men andra dagar ligger man på 4000 så det varierar mycket. Första veckan gick såklart bra men sen hamnade jag efter och nu känner jag att jag börjar om från början.
 
På tal om detta så var jag precis ute på en promenad/jogg-intervall. Fy fan vad dåligt det gick. Var verkligen inte i form för att jogga. Men jag gjorde det i alla fall. Nu ska jag hoppa in i duschen och om ett tag blir det att åka till norra sidan av stan.   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela