Jessica

Ekman

Möhippan i Köpenhamn

Publicerad 2017-06-24 16:10:58 i Allmänt,

Hej!
 
Nu ska jag (äntligen) skriva om möhippan i Köpenhamn. Jag började med att åka hem till min kusin Anna vid 11 och träffade upp ett härligt tjejgäng och bunkrade upp med bubblor och brunch innan Anna anlände hem och vi överaskade henne. Vi åt och drack väldigt gott och hon fick göra en frågesport. Vid 13 åkte vi mot Arlanda och tog oss ett till glas där i väntan på flyget som tog oss till Köpenhamn. Vi var 12 stycken tjejer som bodde tillsammans i en lägenhet mitt i centrala stan (fast vi var 17 st totalt, andra bodde på hotell). Vi gick och åt god middag, drack drinkar på Dalle Valle och sen avslutade vi på The Jane med lite dans.
 
På lördagen började vi med en brunch och sen strosade vi runt i stan och åt Smörrebröd i Nyhavn tillsammans med mer bubblor. Sen gick alla lite åt varsitt håll, vissa satt kvar, vissa shoppade och jag tog och träffade Moa och hennes kompis på en öl. Sen drog jag hem och fixade mig tillsammans med de andra innan Anna fick göra lite uppdrag på väg till middagen. Vi stannade och tog en shot på ett ställe och en cider på ett annat innan vi var framme. Då åt vi jättegod middag och sen drog vi tillbaka till vår lägenhet för att föra. Sen drog vi till Törst Bar och dansade ett par timmar. 
 
På söndagen var det att gå upp och fixa sig, tog en sista brunch, strosa en stund på stan och sen tog vi flyget på eftermiddagen tillbaka hem. Var väldig trevlig helg och jag gillar Köpenhamn väldigt mycket. Åker tillbaka dit om ca 1 månad tillsammans med Erik. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela