Jessica

Ekman

Heldag med Kosegruppa

Publicerad 2017-06-04 16:42:45 i Allmänt,

Jag och 8 härliga tjejer har börjat med att ses en gång varannan månad för en hemlig aktivitet och igår var första gången. Då hade Malin gjort planer och vi började med att ses vid Globen vid halv 2 för att dreja (fick vi veta på plats) och dricka bubbel. Det var första gången och jag är ju inte duktig alls på sånna saker men det var kul att testa och en grej blev jag ändå helt ok nöjd med. 


Efter det så drog vi till en takterass på Söder och drack vin innan vi gick vidare till middagsstället som var vegetarisk buffé. Efter middagen droppade 3 stycken av (då var det "slut" men de som ville kunde fortsätta) så jag, Malin, Hanna och Frida (Sandra och Moa kunde inte vara med från början) drog till en gatufest på Fridhemsplan. Där drack vi öl och tog en lustgas-ballong. 

Efter detta droppade även Frida av men vi andra gick till 39Wäst och tog in en flaska rosé och satt och snackade i ett par timmar tills Malin också gick och jag och Hanna stannade kvar ytterligare ett par timmar. Var svinrolig dag och kväll. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela