Jessica

Ekman

Lilla Rött

Publicerad 2017-06-28 21:26:29 i Allmänt,

Igår gick jag och Erik ut på en promenad och sen lagade jag soja-och ingefärsbakad torsk i ugn tillsammans med ris och japansk mayo. Det är en ny favoriträtt jag har börjat laga. 


Idag efter jobbet så tränade jag överkropp på gymmet och sen köpte vi med oss pizza hem som vi åt framför sista avsnittet av Skam. Sen tog jag en dusch och har städat en del hemma men ska ta resten i helgen då jag inte orkar ta allt. Har även haft en fixamedmigsjälv-dag. Är helt slut nu och tänkte sussa snart. 

Tisdag

Publicerad 2017-06-27 21:06:14 i Allmänt,

Hej! 


Igår var det en, inte helt, vanlig dag på jobbet. Jag började läsa i en annan bok (med pause från första) under lunchen och fikarasten. Sen gick jag till gymmet och körde rumpa och ben och så lagade jag bananpannkakor med jordgubbar, turkisk yoghurt och jordnötssmör när jag kom hem.

Var hemma själv igår och det var jätteskönt. Läste ut boken (så jag läste en hel bok på 220 sidor igår) och lämnade tillbaka den idag till den jag lånade den av igår  - som knappt trodde mig haha. Men förutom att jag läste den, vilket jag kommer att återkomma till om några veckor, så började jag kolla på en film och tog en kvällspromenad. 

21:25

Publicerad 2017-06-25 21:25:25 i Allmänt,

Idag började jag med en smoothie och en knäckemacka med en kopp kaffe framför sista avsnitten på sista säsongen av One Tree Hill, rätt skönt att den serien är klar nu. Därefter tog jag en dusch och sen åkte jag och Erik till Farsta och köpte glas, koppar och skålar och sen köpte jag en klänning och han en t-shirt. Vi åt lunch där och jag tog en ceasarsallad och han åt pasta. 


När vi kom hem så läste jag i en ny bok "Jag är inte perfekt, tyvärr", jag har redan läst 1/3 del av boken. Sen har vi plockat lite här hemma, jag lagade renskavsgryta med ris och gelé och sen var jag ute på en promenad med Hanna som sällskap i telefon. Nu ska vi kolla klart på Trainspotting 2 - som vi började kolla på igår. 

Absolut ingen bra bild på klänningen. Men den är söt och den satt bra. Jag gillar klänningarna från Indiska - de passar min kroppsform.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela