Jessica

Ekman

The weekend is over

Publicerad 2017-07-10 15:37:14 i Allmänt,

Hej!
 
Blir ett snabbt inlägg här (insåg nu när de var klart att de ser nog ut som att det tagit en stund men de gick fort!) En tanke som jag kom på nu under helgen var att jag nog inte skrivit vad de blev för kön på Rickards bebbe. Eller jag har för mig att jag har skrivit det men i och med att jag fick frågan under helgen så skriver jag det nu ändå: En tjej! Så kul :) 
 
Jag tänkte skriva om lördagen men jag väntar med det och börjar med torsdagen. Efter jobbet så joggade jag en sväng. Det var jobbigt och skönt. I fredags så hade vi bubbel-lunch på jobbet. Inget planerat direkt utan det var tydligen mitt förslag enligt mina kollegor. Gott var det och maten var också supergod! Efter jobbet åkte jag och Erik till Farsta för spontan- och snabb-shopping. Jag köpte en tröja. Sen åt vi på Taco Bar och sen hem och kolla på nånting. 
(Lånade bilder)
En förbifarten-bild på mig och nya tröjan
Bubb igår
 
I lördags var det 90-tals festivalen men den får ett eget inlägg. 
 
Igår vaknade jag vid 10 nångång och Erik hade handlat hem frukost. Vi kollade på serie under dagen och åt glass som han köpt. Sen mot kvällen åt vi pizza och bara fortsatte kolla på tv:n resten av dagen. Sen när vi precis lagt oss i sängen gick Hesa Fredrik. Fick panik. Upp och klädde på mig, började ladda mobilerna samtidigt som jag försökte se något på nyheterna på datorn och tv:n, prata med pappa i telefon, tänka på vad jag skulle göra med katterna och vad jag skulle packa i väskan. Sen gick de över, det var ju falskt larm. Men kunde inte sova på ett tag efter. Usch. 
 
Snart slutar jag och då blir det att fira min kollega Ida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela