Jessica

Ekman

90 tals festivalen

Publicerad 2017-07-19 08:06:00 i Allmänt,

Hej!
 
Är hemma och jobbar idag men innan jag slår upp jobbdatorn så tänkte jag skriva om 90-tals festivalen! Jag hade helt glömt bort att skriva om den.
 
Först på morgonen så skjutsar Erik mig till Malin/Sarahs lägenhet på Östra där massa härliga tjejer hänger. Vi äter frukost, dem fixar sig a la 90´tal och vi poppar lite bubbel. När klockan blir efter 12 så åker vi mot Zinkensdamm där det höll hus. Vi träffar lite olika sköna människor, äter alkoglassar i mängder, jag får i mig lite lunch och sen kommer det andra gänget (VIP-gänget, som jag köpte biljetterna med först). De hade hängt i Tanto innan och dök väl upp vid 3-4. Först hängde vi alla ihop men sen delades det upp lite så jag pendlade en del mellan VIP:en och de "vanliga". Åt langos för första gången, det var helt ok men kände inte de där som alla andra känner. 
 
Åh det var en helt jävla bra dag. Va där med så många människor jag älskar, lyssna på så himla härlig musik, dansa, dricka/äta alkohol. Nä, jag blir faktiskt lite ledsen för att det är över. 
Gick en del den dagen.. Haha över 30 000 steg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela