Jessica

Ekman

21:33

Publicerad 2017-07-23 21:33:44 i Allmänt,

Hej! 


Igår, typ direkt efter jag bloggat, så blev jag mega-åksjuk. Okej jag spydde inte men kändes ibland som att jag skulle göra det och jag var rätt däckad i över 3 h. Men till slut mådde jag lite bättre och fick i mig lite yoghurt och så var vi till slut framme. Då åkte vi och åt på en resturang i gallerian Fields som ligger brevid vårt hotell, vi har ätit där tidigare. Sen checkade vi in, gjorde oss i ordning och åkte till stan. Vi gick förbi Moas jobb (Gudrun) och gick till de kvarter jag bodde i senast jag var i Köpenhamn. Där köpte vi en cappuccino och strosade runt och mötte upp Moa igen när hon hade slutat. Sen gick vi tre till ett mysigt ställe som en innergård där jag också var senast jag var här. 

Efter ett glas och lite snacks så mötte vi upp Brian på en uteservering och tog ett glas innan vi gick till resturangen vi skulle äta på. Kommer inte ihåg vad den hette men det var ett bra ställe med 3 rätter för 200 danska kr. Jag tog en mozzarella/tomat/basilika till förätt, rött kött med småpotatis, sparris och tryffelbea till varmrätt (fick "lägga till" 75 kr för denna då de är finare rätt) och sen en supergod hasselnötsglass till efterrätt. Tog en drink och ett glas rött till. När vi fick notan så missade dem typ alla rätter haha så alla vi tog en varsin 3-rätters och två drickor var och vi betalade ca 900 (svenska) kr TOTALT. I alla fall, efter detta gick vi till Dalle Valle för en sista drink innan vi pussades hejdå. 

Idag åt vi frukostbuffé på hotellet. Sen fixade vi oss snabbt och åkte till Moa och Brians sida av stan och de hämtade upp oss med bilen och vi bilade runt ett tag. Kollade på olika områden, åkte längs vattnet, fikade, hälsade på hemma hos Brians tvillingbror och till slut åkte vi hem till dem och kollade på en Djurgårdsmatch. Sen gick jag och Moa och handlade och lagade tacos. Vi kom tillbaka till hotellet för ca 1 h sen och ska äta choklad framför en film. Mysig dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela