Jessica

Ekman

Man ångrar ju bara när man inte går

Publicerad 2017-01-09 20:32:53 i Allmänt,

Hej! 


Igår var det en riktigt hemma-dag! Fixade om garderoben nu när jag har mer utrymme att röra mig med. Jag har även rensat en del kläder som jag ska ge till Sellpy för första gången för att antingen säljer dem mina kläder eller så skänker dem de till välgörenhet. Får se hur de går, mycket spännande. Så skönt att man inte behöver göra mer än att packa de man vill bli av med i en påse och ställa utanför dörren så fixar dem resten. 

Jag har blivit besatt av att kolla kläder online och vill bara handla så jävla mycket saker. Men just nu ekar plånboken tomt så det är riktigt tråkigt. Ska lämna tillbaka tröjan jag köpte i helgen i alla fall då den inte alls var snygg på tyvärr. 

Idag har det varit en bra dag på jobbet. Efteråt så tränade jag rumpa och ben och sen kom vi hem och åt middag och nu har jag dött lite i soffan. Är så otroligt trött. Tänkte lägga mig i sängen så fort tvätten är klar. 

Jag tänkte verkligen på en sak min kollega sa till mig förra veckan, och det var att jag hade tvekat om ifall jag orkade gå till gymmet eller inte men sen sa jag till slut att nej det är bara att gå och göra det och då sa hon "ja du kommer ju inte att ångra dig i alla fall". Och då tänkte jag - fan vad sant. Man ångrar ju VERKLIGEN inte att man går dit liksom. Man ångrar ju endast de gånger man inte går. Så logiskt såklart egentligen men det var typ en aha-upplevelse haha! 

Fick en försenad julklapp idag - en bok! (Från en klubb på mitt jobb) Som handlar om vilka olika färger människor är och om hur man kommunicerar med hjälp av de olika färgerna. Jag har ju läst en del om de i skolan och jag tycker de är så intressant så det ska bli jättekul att läsa! 

Kommentarer

Postat av: Sellpy

Publicerad 2017-01-10 15:46:05

Hej Jessica! vad kul att höra att du säljer med Sellpy, det gläder oss! Om du har minsta funderingar eller frågor, hör av dig till oss på kundtjänst@sellpy.se. Önskar dig en fin fortsatt dag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela