Jessica

Ekman

Lördag

Publicerad 2017-01-28 19:54:42 i Allmänt,

Hejsan,
 
I onsdags åkte jag till tandläkaren efter jobbet. Jag har haft sån ångest och inte gått dit på flera år men nu tog jag mig i kragen och det gick bra. Jag hade hål, men det gör liksom ingenting för jag var rädd att jag behövde dra ut massa tänder och grejer, inte av någon speciell anledning utan bara något jag fick för mig, så det var ändå lugnt. Jag fick lugnande och ångestdämpande innan jag ska dit och laga haha. Jag sa att det var lugnt och inte behövdes men hon tyckte starkt att jag skulle ta de så antagligen mådde jag inte så bra som jag trodde hehe.  
 
I torsdags efter jobbet drog jag, Camilla och Ida (två kollegor) till O´learys och åt middag och drack alkohol och sen mötte vi upp Erik och hans tre vänner på Hovet och tog en dricka innan matchen. Camilla är från Karlstad och hejade därmed på Färjestad och Ida är från Sundsvall och hejade inte på något av lagen, men hon ville ändå börja göra de så hon sa den som gör mål först hejar hon på och det gjorde ju Djurgården så då var det klart. Dock förlorade vi, så jävla surt! Vi mötte iaf upp killarna i varje periodpaus, de stod annars i klacken och de va inte meningen att vi direkt skulle hänga men det var kul! Efteråt möttes vi alla upp på en pub och tog en dricka innan vi åkte hem. 
Igår var vi alla tre rätt bakis på kontoret, vi tre delar rum så vi led tillsammans. Jag och Ida åt en pizza på lunchen och köpte med oss godis och läsk. Efter jobbet igår åkte jag till Vallentuna hem till Sara där vi, och Alice, drack bubbel och vin och åt en god middag samt snask och snackade bort några timmar. Sen hämtade Erik mig i Mörby <3 Kan ju säga att alkohol var de sista jag ville dricka men efter två klunkar gick de fint och var riktigt gott haha. 
 
Idag efter frukosten så åkte vi iväg en sväng och köpte en datorstol till Erik och jag hittade lite kläder och två krukväxter. Vi tog en lunch ute och sen när vi kom hem har vi bara tagit det lugnt. Ska ta något lätt till middag och sen kolla en film. 
Jag köpte en supermysig hoodie och en blus från New Yorker, typ första gången jag handlar i den butiken, underkläder från Lindex och ett par leggins/träningsbyxor från Adidas. Köpte likadana som Erik fick av mig i julklapp fast hans är ju mjukisbyxor. 
Bättre bild på dem: 
Puss!

Tisdag

Publicerad 2017-01-24 18:47:43 i Allmänt,

I söndags kom ju pappa över till oss. Vi började med en fika och sen kollade vi på resa till Rom. Därefter slängde jag ihop en middag. 

Igår hade jag medarbetarsamtal. Det gick bra! Kommer att utvecklas mer under året och ta på mig mer ansvar. Men återkommer med det. 

Idag jobbade jag hemma. Jag tog en 45 min promenad, då jag ändå hade en del övertid att ta ut så jag passade på att vara ute i solen. Annars har jag jobbat på och sen kom Erik hem med mat och snart börjar hockeyn. 

Från en minut till en annan

Publicerad 2017-01-22 13:29:32 i Allmänt,

Hej söndag! 


Jag är så glad att jag hann med nästan allt jag skulle på jobbet i veckan. En av grejerna jag gjorde resulterade väldigt bra så jag är riktigt peppad! 

När jag kom hem kollade jag och Erik på installationen av den nya presidenten. Fy fan. 


Igår åt vi mysfrukost jag kastade ihop. Därefter tog vi en timmes promenad och de va riktigt kul. Vi pratade så mycket. Eller rättare sagt jag pratade så mycket haha. Efter så fixade jag mig och åkte in till stan och träffade Sara. Vi tog en lunch på East, så god sushi! Sen gick vi på stan och därefter placerade vi oss på en uteservering(!) och drack vin. En jävligt bra dag! Idag har jag och Erik haft en Skam-morgon och sen har jag städat. Nu ska vi iväg på lite ärenden och sen kommer pappa hit! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela