Jessica

Ekman

And then we'll do it again

Publicerad 2017-02-05 16:58:00 i Allmänt,

Hej!
 
I torsdags efter jobbet så åkte jag och fixade mina naglar. Jag gjorde dem senast i mitten på december så det var på tiden! Jag gjorde runda korta grå/lila. Tänkte först göra ombre men det hade inte blivit bra. Jag hade tänkt att sluta gå till dem för ja tycker de inte är så bra men nu var det ny ägare, ny personal och lokal så jag är superglad för det är så svårt att hitta en annan bra (och billig). 
Bild från i onsdags  
I fredags efter jobbet blev det gymmet. Jag körde rumpa, ben & mage och sen hade jag en lugn kväll ensam hemma med pappa som telefonsällskap. 
Supermysigt med sällskap av en vove men konstigt nog började min hand klia jättemycket och blev alldeles röd så jag tror att jag kan vara känslig.  
Igår kom Nathalie över till oss. Micke skjutsade hit henne vid 12, tog en fika och sen började vi dagen med sushi-lunch. Därefter åkte vi till Andys lekland. Fy satan vad hög ljudnivån är där inne. Men förutom att vi lekte runt på området så spelade vi på olika maskiner, Efter det handlade vi på en djurbutik, mat och jag köpte massa örhängen till Nathalie och till slut stannade vi på godisbutiken. Vi kom hem och gjorde pannkakor med nutella och sen laddade vi upp för mello. Dock var vi alla rätt besvikna så vi kollade inte klart. Istället satte vi på Tzatsiki (första filmen) och somnade till den. 
 
Imorse åt vi frukost och samtidigt kollade vi klart på filmen. Nathalie fick pannkakorna som blev över från igår. Efter en stund åkte vi och lämnade Nathalie och skyndade oss hem då Elias kom över och hjälpte oss slänga saker och han fick hjälp med sin dator efter lunchen. Snart ska vi hem till Eriks mamma för jag ska skriva på ett papper och samtidigt handlar vi hem Farsta Strands macka och förmodligen kollar på nåt avsnitt av Gåsmamman.
 
Ha en trevlig söndagskväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela