Jessica

Ekman

Måndag

Publicerad 2017-02-27 20:23:09 i Allmänt,

Men suck.. jag skrev ett inlägg igår men det har ju inte kommit upp här. Men min helg såg ut såhär:


Lördagen började med ett badmintonpass med Erik
Efter lite fix så gjorde jag en liten drink hemma till oss
Vi åkte in till Pettas resturang i Gamla Stan och tog en del dricka och så delade vi på 4 mellanrätter
Petta blandade ihop en supergod drink till mig och så tog vi sidfläsk..
.. fisk och råbiff - och innan tog vi en charktallrik. När de stängde resturangen gick vi och tog sista glaset en gränd bort med Peter och hans kollega
I söndags så firade vi denna donnas födelsedag! 9 år blir hon imorgon ❤️
Idag har jag jobbat hemma. På "lunchrasten" så mös jag med Galloway. När Erik slutade så åkte vi och storhandlade. Jag börjar känna mig redo för sängen, blir nog att läsa lite

20.33

Publicerad 2017-02-23 20:33:45 i Allmänt,

Igår mötte jag först upp Emelie i St Eriksplan på en cappuccino. Vi satt och snackade en timme innan vi gick över gatan och träffade Mirella på Esa sushi och var där i över två timmar. Har det alltid så härligt med mina tjejer, även om det är ledsam stämning ibland (som igår bl.a.) pga olika saker så är det ändå väldigt mysigt och bra att vi har varandra och verkligen kan prata med varandra. 


Idag efter jobbet åkte jag och Erkis till hans syster med familj. Vi busade och mös med barnen massor! När vi kom hem slängde jag ihop en middag och nu är jag helt slut och ligger i sängen och ska sova. 

Helg och vardag

Publicerad 2017-02-22 15:06:06 i Allmänt,

Hej! 


Då backar vi några dagar till fredagen. Jag, Sara och Alice åkte och hälsade på Jossan över helgen. Vi började med pizza och bubbel och sen tog vi en kortare sväng på stan. 

På lördagen åt vi en kanonfrukost och sen begav vi oss till stan i 12 h. Då shoppade vi (ni såg ju), åt en god pastalunch, shoppade lite till, tog en fika, sen åt vi tapasmiddag med ett glas rött till och vi avslutade med bio - Fifty shades. 

På söndagen åkte vi hem efter frukosten. En riktig tjejweekend. 

Veckan hittills har inte varit så händelserik, jag somnade vid 8 i måndags och igår efter jobb blev de bara slökollande på tv innan ja somna strax före 10. Men ikväll har jag middagsplaner! 

Lyxfrukost som Jossan ordnade 🙌

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela