Jessica

Ekman

Rom del 3 av 3

Publicerad 2017-12-02 08:49:23 i Allmänt,

På lördagen gick vi till Colosseum efter frukosten. Denna gång ville vi gå in. Så vi köade ca 20 min och så kostade det 120 kr per person att gå in. Det var såklart lite coolt att ha varit där inne men egentligen kanske jag tyckte det räckte med att se det utifrån. Vi var där någon timme iaf och så gick vi och tog en fika och vi delade på en svingod chokladcheescake med kokosglass och vispgrädde.
 
Det blev pizza till lunch på samma ställe som vi åt första dagen då pappa älskade deras pizza och ville tillbaka dit. Efter lunch hade vi gjort allt (och lite till) det vi ville göra så då kom pappa på att de fanns ett kultursskyddat katthem i stan och som med allt annat var det ju inte så långt att gå så vi traskade dit. De är alltså ett utomhus (och inomhus)-område mitt på ett torg som en bit nedanför marken som de hemlösa katterna bor. Så vi var också inne och pratade lite med de som jobbade där och fick hälsa på en del av missarna, men vi klappade dem inte eller så fast man fick de såklart men vi ville inte. Eller okej jag ville men Erik sa att jag inte fick haha.
 
Efter detta gick vi och tog en till fika, bara dryck, och sen gick vi till hotellet och slappade lite och sen gick vi till pappas rum och tog en dricka innan den sista middagen. Jag hade hittat ett ställe i närheten och det var väldigt bra där! Fint men ändå avslappnat ställe. Vi tog in en mozzarella till förrätt och en varsin pastarätt till varmrätt och så drack vi rödvin till. Vi avslutade på pappas rum igen med en sista dricka och körde lite frågesport och sådär. Sen gick jag och Erik och la oss och pappa gick tydligen iväg på eget äventyr fick vi veta dagen efter.  
 
På söndagsmorgonen så åt vi frukost och packade ihop det sista och drog till flygplatsen och åkte hem. Hella hämtade oss på Arlanda och så drog vi till pappa och hämtade upp våra saker och bilen och åkte hem. Jag kollade Idol och så började vi kolla på Gladiator. Ja alltså en av de bästa resorna jag gjort helt klart! 
Inne på Colosseum
Inne på katthemmet Largo Di Torre Argentina 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela