Jessica

Ekman

Barcelona - Zurich - Köpenhamn x 2 - Milano - Rom

Publicerad 2017-12-09 15:58:54 i Allmänt,

Jag har aldrig rest så mycket under ett år som jag har gjort i år. Att resa ligger definitivt i toppen på mina favoritsaker att göra.
 
Barcelona:
 
Jag åkte till Barcelona i mars tillsammans med Hanna och Moa. Det var andra gången jag var där och vi stannade i 4 dagar. Vi åt, drack, strosade runt och gick ut på nattklubb. Det var väldigt härligt att vara där med mina pinglor och förutom vädret så var allt toppen.
 
Zurich:
Jag åkte till Zurich i mars, dagen efter att vi kom hem från Barcelona. Jag var där på utbildning med jobbet (fast jag var där själv från Sverige) under 5 dagar. Jag växte nog väldigt mycket som människa i och med denna resa. Förutom att vi var på utbildning under dagarna så följde jag med utländska kollegor på olika middagar och så var det en middag uppstyrd av jobbet som var väldigt trevlig.
Extremt ful bild på mig men de va den enda bilden på mig själv jag hade från denna resa. Denna bild tog en tjej från Vietnam på mig helt oförberett.
 
Köpenhamn:
Jag åkte till Köpenhamn på möhippa i juni då min kusin Anna skulle gifta sig. Vi var ett stort gäng tjejer som åkte dit över 3 dagar och de flesta av oss bodde i en stor lägenhet tsm. Vi strosade runt, drack och åt gott, hon fick såklart lite uppdrag, vi gick ut och dansade och hade det härligt.
 
Köpenhamn:
Ungefär en månad senare åkte jag dit igen. Jag och Erik åkte dit i juli i samband med att vår semester började, vi åkte till Gotland dagen efter att vi kom hem och var där i ca 3 v. Nu var det väl femte gången jag var i Köpenhamn. Jag och Erik bodde på ett hotell vi bott på tidigare och vi hängde runt, shoppade, var på Tivoli m.m.. Vi var ju främst där för att hälsa på Moa och Brian men vi hade en del egentid också. Vi fikade, hängde hemma hos dem, åt på bra resturanger, fikade och drack drinkar.
Inte heller bra bild alls på mig men det var den enda på mig från denna resa med. En sparad snap från Moa hehe, när hon och jag brunchade på tu man hand.
 
Milano:
I september åkte jag och Pontus från jobbet på jobbresa till Milano. Vi var där under 4 dagar och det var väl den tråkigaste resan detta år hehe. Vi hade långa arbetsdagar och sen så var väl inte jag och Pontus helt överens om vad vi ville göra och sådär på kvällarna. Men lite kul va de ändå. Sen var det ju kul att se den där kyrkan som man "ska" se när man är där.
 
Rom:
Nu har jag ju nyligen kommit hem därifrån och precis skrivit mycket om det. Men jag, pappa och Erik åkte dit i november under 4 dagar. Nästan alla resor har ju varit superbra men det här måste jag ändå säga var den bästa. Vädret va bra, vi hade så jäkla kul ihop, vi såg så mycket saker, åt mycket god mat och så vidare. Det var en examenspresent från min pappa och vi hade pratat länge om att åka dit. Sen följde Erik med också :)
Att resa är ALLTID en bra idé!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela