Jessica

Ekman

2017 har varit ett väldigt bra år

Publicerad 2017-12-14 15:17:08 i Allmänt,

Hej!
 
2017 har varit ett väldigt bra år. Jag såg att jag skrev förra året att jag trodde att det skulle bli ett väldigt bra år också, om ingenting negativt händer som jag inte kan påverka. Det är klart att det har funnits/att det finns motgångar och tuffa saker att ta sig igenom, som alltid med livet. Men det har ändå varit ett av de bästa året. Jag känner att jag är väldigt trygg i mina vänskapsrelationer. Jag önskar såklart att jag skulle kunna umgås mer med alla mina nära, men förutom det så känner jag mig väldigt glad för hur det är nu. Jag är också väldigt glad och stolt över hur bra det går för alla - med barn, nya bostäder, färdiga utbildningar, nya jobb och så vidare. 
 
Jag tycker också att detta har varit ett bra år för att jag har rest väldigt mycket, som jag skrev om tidigare. Jag skrev också tidigare om saker jag bockat av på min nyårslista, som jag också är väldigt glad för. Jag har också verkligen tagit tag i saker. Jag har klättrat på jobbet, jag har slutat röka(!) Och det är verkligen på riktigt den här gången. Det vet jag. Det visste jag sen sista blosset. Och jag har inte ens tyckt det varit särskilt jobbigt, det känns så naturligt. Jag har inte räknat dagar, veckor, månader eller så. Jag vet på ett ungefär att jag slutade i juni tror jag. Men det känns ju inte som jag någonsin har rökt. Så befriande. 
 
Jag tycker också att det här har varit ett bra år för att jag tycker att jag och Erik har det så jäkla bra. Jag känner mig så trygg i vår relation, på ett sätt jag aldrig gjort tidigare. Det känns som att vi verkligen är en familj. Det har vi ju på ett sätt och vis alltid varit sen vi träffades men nu känns det starkare än någonsin. Och till sist, men absolut inte minst, så tycker jag att det här har varit ett väldigt bra år för att jag har ju blivit faster! 
Mina instagram-bilder från i år

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela